Смяна управление на перката за охлаждане

Охладителната система е една от важните за автомобила. Тя съдържа доста различни елементи, които са свързани помежду си. Ако се появи повреда в един от тях, цялата система постепенно може да спре правилното си функциониране. За да избегнете това, най-добре е да обръщате внимание на появата на дребните неизправности. Когато те се появят са много по-малки и лесни за отстраняване, но ако оставите проблема, той може да се задълбочи.

Една от възможните относително дребни неизправности е свързана с управление на перката за охлаждане. Ако тя се повреди, трябва да бъде сменена.

Защо се налага смяна управление на перката за охлаждане?

 

Управлението отговаря за задвижването на перката за охлаждане. Тя има важната роля да охлажда автомобила, така че ролята ѝ в никакъв случай не може да бъде омаловажена. Без правилното ѝ функциониране няма как охладителната система да работи добре. Управлението пък е отговорно за пускането, задвижването и спирането при необходимост. Важната му роля налага смяната при повреда.

Защо да посетим сервиз Петков при проблем с управление на перката за охлаждане?

 

Сервиз Петков се намира в София и е денонощно на разположение на тези, които се нуждаят от него. Предлагаме огромен набор от услуги – профилактика и ремонти. Гарантираме за качественото изпълнение на възложените ни ремонти. За случаите пък, в които се налага подмяна на някоя част, също напълно гарантираме, че използваме единствено висококачествени авточасти с доказан произход. Така, в комбинация с професионалната работа и подходящото оборудване денонощен сервиз Петков може да отговори на изискванията на всички свои клиенти.

Ако възникне проблем с автомобила ви, който да е свързан с охладителната му система, веднага може да се обърнете към нас. Имаме съответните специалисти в екипа си, които са специализирани именно в тази област. Те ще прегледат колата и ще ви насочат какъв точно е проблемът и как може да бъде разрешен. Ако се окаже, че дефектът е в управление на перката на охлаждане, ще ви предложат да извършат смяната ѝ. Ако се доверите на нашите монтьори при нуждата от такъв ремонт, няма да сгрешите. Те ще направят точно това, което трябва, за да работи безупречно охладителната ви система.

Сервизни Услуги
Смяна термодатчик

Сензорът има ролята да контролира температурата на охладителната течност. Той предоставя нужните данни на компютъра, който пък управлява двигателя. Данните

Смяна термодатчик
Смяна на воден фланец

При всички положения всеки един автомобил се нуждае от поддръжка. Дори и да се кара изключително внимателно и да се

Смяна на воден фланец
Смяна дифузьор перка охлаждане

Дифузър перка охлаждане е част от охладителната система на автомобила. Тя като цяло представлява доста елементи, свързани по между си,

Смяна дифузьор перка охлаждане
Смяна водна помпа

Изключително важна е правилната работа на охладителната система. Тя предпазва от прегряване двигателя и същевременно осигурява отопление в колата, вътре.

СМЯНА НА АНТИФРИЗ

Охладителната течност е от голямо значение за двигателя на автомобила. Преди началото на зимния мразовит сезон, е необходимо да се

Смяна на антифриз
СМЯНА НА ВОДНА ПОМПА

Ролята на водната помпа е да придвижва и изпомпва охладителната течност в системата на охлаждане на автомобила ви. Дефектите във

Смяна на водна помпа
СМЯНА НА ВЕНТИЛАТОР

Какви са симптомите за повреда на вентилатора на радиатора?

СМЯНА НА ВЕНТИЛАТОР
СМЯНА НА ВОДЕН РАДИАТОР

Каква е функцията на водния радиатор на автомобила?

СМЯНА НА ВОДЕН РАДИАТОР
СМЯНА НА ТЕРМОСТАТ

Каква е функцията на термостата в автомобила?

СМЯНА НА ТЕРМОСТАТ
СМЯНА НА ВОДНО СЪЕДИНЕНИЕ

Колко е важна прецизната смяна на водно съединение?

СМЯНА НА ВОДНО СЪЕДИНЕНИЕ
Контакти
servizpetkov@abv.bg
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 162A, гр. София