НЕИЗПРАВНОСТ ПО ТРАНСМИСИЯТА НА АВТОМОБИЛА

НЕИЗПРАВНОСТ ПО ТРАНСМИСИЯТА НА АВТОМОБИЛА

За всеки средностатистически собственик на лек автомобил неизправността по трансмисията на автомобила може да се разрасне и да стане сериозен проблем. Той може трудно да бъде отстранен, след като направите кратка справка в някой форум в интернет.

Трансмисията представлява своеобразна доста сложна по същност техническа система. Тя изисква извършването на компетентна диагностика и да се предприеме възможно най-скоро необходимият ремонт. Това обаче, което може и трябва да направи сам водачът, е да установи симптомите, които подсказват за наличност на повреда някъде по трансмисията.

Как да разпознаете неизправна трансмисия?

Има различни симптоми, по които може да се ориентирате, че нещо не е наред и е възникнала повреда в трансмисията. Ето няколко съвета, с които да се ориентирате кога има неизправност. Следете за тях и ако някой се появи, обърнете се към екипа на денонощен сервиз Петков – ние ще отстраним проблемите бързо и професионално на достъпна цена.

В случай, че скоростната кутия по някакви признаци се забелязва, че не работи както трябва, много вероятно е да става въпрос за неизправност по трансмисията. Друга индикация за такъв проблем може да е появата на шум или на нехарактерни звуци. Това може във времето да доведе до по-сериозни повреди и по всяка вероятност се дължи или на голямо износване, или пък на прекалено ниско ниво на наличното масло в двигателя.

Съществуват и други симптоми, които могат да Ви подскажат, че нещо по трансмисията не е наред. Ако например забележите изтичане на някакви течности или влошаване на състоянието им. Посетете денонощен сервиз Петков, с извършване на дребна проверка бързо ще установим наличност на евентуални течове. В случай, че автомобилът поднася по време на движение, също е добре при първа възможност да посетите сервиза. Освен това бъдете особено внимателни при такива симптоми, защото поднасянето на колата застрашава безопасността Ви, тази на останалите пътници и на другите участници в движението, които се намират в близост до Вас.

Всички тези изброени причини са основателен повод да се обърнете максимално бързо към специалистите в денонощен сервиз Петков, които ще Ви помогнат за конкретното локализиране и решаване на проблема. Можем да диагностицираме и ремонтираме всички повреди!

Сервизни Услуги
Covid-19 работно време

Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната Автосервиз Петков няма да обслужва клиентите си денонощно. През нощната смяна ще се

Електрозарядни станции за зареждане на електромобили

Столичния денонощен сервиз Петков, който се намира в гр. София, предлага на своите клиенти мобилно зареждане на електромобили. Освен това

Електрозарядни станции за зареждане на електромобили
Има ли полза от зимните гуми през зимата

Да, със сигурност има полза от зимните гуми през мразовития сезон, тъй като те спомагат за безопасното шофиране по пътищата.

Има ли полза от зимните гуми през зимата
5 съвета как да се грижим за автомобила

Редовната поддръжка на автомобила, ще ви помогне той да живее дълго, и да Ви бъде под ръка, когато се наложи.

5 съвета: как да се грижим за автомобила
Почистване на радиатор на парно

Как да защитим радиатора от замръсявания и да го поддържаме в изправност?

Почистване на радиатор на парно
Замъглени стъкла на автомобила

Какво да правите, ако прозорците на колата се изпотяват?

Замъглени стъкла на автомобила
Ремонт със собствени ръце

Кога се налага и как се сменят свещи?

Ремонт със собствени ръце
ЗАМЕСТВАЩ АВТОМОБИЛ

Какво означава “Заместващ автомобил”?

ЕКСПРЕСНИ РЕМОНТИ

Сервиз Петков предлага експресни ремонтни дейности по автомобили.

Експресни ремонти
МОБИЛНА ДИАГНОСТИКА И СЕРВИЗ

Мобилната група на Сервиз Петков оказва спешна пътна помощ.

Мобилна диагностика и сервиз
Контакти
servizpetkov@abv.bg
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 162A, гр. София