ЦВЕТНО ЗАВАРЯВАНЕ

ЦВЕТНО ЗАВАРЯВАНЕ

Често се налага да се извършват различни видове ремонти по автомобилите. В днешни дни колите са се превърнали в неотменима част от ежедневието ни. Експлоатацията им, разбира се, води до повреди и нужда от ремонт. Част от ремонтите са дребни и незначителни и много от шофьорите ги извършват сами. Други обаче, които са по-сериозни или мащабни, изискват задължителната намеса на професионални майстори.

Част от авточастите могат да бъдат просто ремонтирани. Други от тях трябва директно да бъдат подменени. Понякога обаче има и една интересна възможност – заваряване. Има авточасти, които могат да бъдат заварени. След заварка, разбира се, животът на елемента при всички положения би бил по-кратък, отколкото ако са сменени с нови. Все пак това в никакъв случай не означава, че новата повреда ще се случи скоро, особено ако поверите работата в ръцете на истински професионалисти.

Какво представлява услугата цветно заваряване?

 

Услугата цветно заваряване е с относително голям обхват дори когато става дума само за автомобили. Тя се предлага за различни части от колата като алуминиеви джанти и като генерации. Може да се прилага и при алуминиеви картери, при рамки, отливки, различни планки и други.

Услугата има важна крайна цел. Тя е се калкулира, като има зависимост от вида на съответния елемент, нужното време за изработка, както и степента на трудност на заварката и от количеството материал, който е бил използван. Трябва да се направи предварителна подготовка за заваряването. Тя включва прецизното почистване на елемента максимално и в дълбочина.

В денонощен сервиз Петков се предлага и заваряване на алуминиеви детайли, като максималната им тънкост може да бъде с дебелина до 0,5 мм.

Качествените цветни заварки представляват доста специфична услуга. Тя изисква висок професионализъм и може да се извършва от висококвалифицирани специалисти-заварчици. В денонощен сервиз Петков – гр. София разполагаме с всичко необходимо – от персонала да техниката.

Заповядайте в столичен автосервиз Петков, за да направим професионална диагностика на вашия автомобил. Редовните проверки са най-добрата превенция срещу по-сериозни повреди за в бъдеще. Ако установим каквато и да било повреда по автомобила ви, можем да я отстраним. Разчитайте на нас и когато става въпрос за по-специфичен тип дейности, каквато е процедурата по цветно заваряване.

Сервизни Услуги
Контакти
servizpetkov@abv.bg
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 162A, гр. София