ДЕНОНОЩНА ИЗРАБОТКА НА СПИРАЧНИ ТРЪБИЧКИ

СПИРАЧНА ТРЪБИЧКА

В столичния денонощен сервиз Петков предлагаме изработване на спирачни тръбички с диаметър от ф 4,75 до ф 6,35. Можем да изработим подходящи за повечето марки и модели коли.

Спирачните тръбички, които предлагаме, са медни и могат да се огънат по модела на оригиналната спирачна тръба.

Спирачната тръбичка се изработва и предлага на метър. Накрайниците, съществуващи за нея, са различни видове.

Роля на спирачната тръбичка

 

Спирачната тръбичка е важна част от цялостната спирачна система. Всъщност всяка една част е особено важна, защото когато говорим за спирачки, става въпрос за сигурността на шофьора, пътниците и всички останали участници в движението.

Ако спирачната тръбичка се повреди, това вече е предпоставка спирачната система да намали ефективността си или дори напълно да спре да работи. Така в един момент, когато трябва да спрете или намалите, това може да се окаже невъзможно. Винаги обръщайте внимание и при най-малките индикации за повреда в спирачната система. Ако има такива, веднага потърсете компетентното мнение на специалисти. Ако се налага ремонт, не го отлагайте в никакъв случай, извършете го в първия възможен момент. Всяко отлагане създава потенциални рискове.

Защо да дойдете в денонощен автосервиз Петков

 

Сервиз Петков се намира в град София. Разполага с квалифицирани специалисти, които са готови да ви обслужат възможно най-бързо и любезно. Качеството на ремонтите, извършени в автосервиза, е напълно гарантирано.

Ако усещате, че нещо не е наред със спирачките на вашия автомобил, без значение дали те вече са отслабнали или засега шумове или специфично поведение на пътя подсказват за наближаваща повреда, веднага се обърнете към специалисти.

Доверете се на денонощен автосервиз Петков. Ако се установи, че повредата е в спирачната ви система и по-конкретно – в спирачната тръбичка, можем да ви помогнем и да отстраним проблема бързо и сигурно. Освен диагностициране на проблема, ще ви предложим и смяна на спирачните тръбички. Можем да ги изработим на място за почти всеки модел автомобил. Това е голямо предимство, защото няма да се налага да обикаляте в търсене на подходящата тръба.

Може да ни се доверите и за всякакви други ремонти по вашия автомобил, например при повреди със спирачния апарат, при нужда от смяна на заден или среден ауспух и др.

Сервизни Услуги
ДЕНОНОЩНА ИЗРАБОТКА НА СПИРАЧНИ ТРЪБИЧКИ

Денонощен сервиз Петков предлага изработване на спирачни тръбички, които са с дебелина 04,75 06,35 и са предназначени за всякакви марки

ДЕНОНОЩНА ИЗРАБОТКА НА СПИРАЧНИ ТРЪБИЧКИ
СМЯНА НА СПИРАЧЕН БАРАБАН

Кога се сменя спирачен барабан?

СМЯНА НА СПИРАЧЕН БАРАБАН
СМЯНА НА СПИРАЧЕН ЦИЛИНДЪР

В устройството на автомобила най-често срещаното приложение на хидравличен цилиндър са спирачните цилиндри, помпата на съединителя и спирачната помпа. С

СМЯНА НА СПИРАЧЕН ЦИЛИНДЪР
СМЯНА НА СПИРАЧЕН ДИСК

От голямо значение за автомобила е спирачните дискове да бъдат оглеждани при всяка смяна на накладки. Възможно е кривини по

СМЯНА НА СПИРАЧЕН ДИСК
ЗАДНИ БАРАБАННИ НАКЛАДКИ

Кога се използват задни барабанни накладки?

СМЯНА НА ЦИЛИНДЪР

Защо е важен редовният преглед на спирачна система?

СМЯНА НА ЦИЛИНДЪР
ЖИЛО НА РЪЧНА СПИРАЧКА

Какво представлява жилото на ръчната спирачка?

ЖИЛО НА РЪЧНА СПИРАЧКА
СМЯНА НА СПИРАЧНА ПОМПА

Колко често се сменя спирачната течност?

Смяна на спирачна помпа
ОБЕЗВЪЗДУШАВАНЕ

Как се обезвъздушава спирачна система?

ОБЕЗВЪЗДУШАВАНЕ
СМЯНА НА МАРКУЧ

Кога се сменя спирачен маркуч?

СМЯНА НА МАРКУЧ
Контакти
servizpetkov@abv.bg
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 162A, гр. София