СМЯНА НА ВОДЕН РАДИАТОР

СМЯНА НА ВОДЕН РАДИАТОР

Водният радиатор представлява основен компонент, част от охладителната система на колата. Има отговорната задача да служи за охлаждането на температурата на автомобилите с двигатели с вътрешно горене.

В наши дни питите на по-голямата част от автомобилните радиатори са направени от алуминий. Неговият корпус е пластмасов. Това значи, че с постепенното стареене на материалите неговото спукване става възможно.

При част от различните марки коли казанчето, което съдържа охладителна течност е прикрепено към самия радиатор.

Какво се прави, ако възникне проблем?

В случай на смяна на водния радиатор се прави проверка, тества се и се обезвъздушава охладителната система на колата.

Важно е да гарантирате комфорт и трябва да го направите както за вас, така и за пътуващите заедно с шофьора в автомобила, е нужно да поддържате охлаждането, както и отоплението в абсолютно изправно състояние. Обаче охлаждането наистина е особено важно както за доброто състояние на двигателя, така и за устройството на колата. Точно заради това служат и водните радиатори. Те охлаждат двигателя и го пазят от прегряване.

В случай, че такъв радиатор бъде повреден или пък е наличен теч в системата, изключително важно е такава повреда бързо да бъде отстранена, за да не възникнат и други вторични, доста сериозни проблеми.

Ние в денонощен автосервиз Петков предлагаме ремонт на вашия автомобил, който винаги е с най-високо качество. Освен това предоставяме услугите си и на конкурентна цена. Чрез нашия екип от монтьори бързо и лесно ще можем да намерим необходимия воден радиатор за ремонтиране на охладителната система на колата ви.

Работим по всяко време на денонощието и сме на ваше разположение, за да отстраним всякакви възникнали има неизправности по автомобила ви. Ако не сте наясно дали със сигурност е налична повреда, но подозирате, че нещо не е  наред, не подценявайте възможността да сте прави. Даже и без задълбочени технически, шофьорите обикновено привикват към вибрацията и звука на автомобила. Така че щом звучи различно – по всяка вероятност проблем наистина има.

Ние ще установим източника на проблема и ще го поправим веднага. В денонощен сервиз Петков – гр. София работим бързо, прецизно и качествено.Това е така благодарение на екипа и професионалното оборудване. Ако водния радиатор на автомобила ви се нуждае от ремонт или смяна, не се колебайте да ни се доверите.

Сервизни Услуги
Смяна управление на перката за охлаждане

Охладителната система е една от важните за автомобила. Тя съдържа доста различни елементи, които са свързани помежду си. Ако се

Смяна термодатчик

Сензорът има ролята да контролира температурата на охладителната течност. Той предоставя нужните данни на компютъра, който пък управлява двигателя. Данните

Смяна термодатчик
Смяна на воден фланец

При всички положения всеки един автомобил се нуждае от поддръжка. Дори и да се кара изключително внимателно и да се

Смяна на воден фланец
Смяна дифузьор перка охлаждане

Дифузър перка охлаждане е част от охладителната система на автомобила. Тя като цяло представлява доста елементи, свързани по между си,

Смяна дифузьор перка охлаждане
Смяна водна помпа

Изключително важна е правилната работа на охладителната система. Тя предпазва от прегряване двигателя и същевременно осигурява отопление в колата, вътре.

СМЯНА НА АНТИФРИЗ

Охладителната течност е от голямо значение за двигателя на автомобила. Преди началото на зимния мразовит сезон, е необходимо да се

Смяна на антифриз
СМЯНА НА ВОДНА ПОМПА

Ролята на водната помпа е да придвижва и изпомпва охладителната течност в системата на охлаждане на автомобила ви. Дефектите във

Смяна на водна помпа
СМЯНА НА ВЕНТИЛАТОР

Какви са симптомите за повреда на вентилатора на радиатора?

СМЯНА НА ВЕНТИЛАТОР
СМЯНА НА ТЕРМОСТАТ

Каква е функцията на термостата в автомобила?

СМЯНА НА ТЕРМОСТАТ
СМЯНА НА ВОДНО СЪЕДИНЕНИЕ

Колко е важна прецизната смяна на водно съединение?

СМЯНА НА ВОДНО СЪЕДИНЕНИЕ
Контакти
servizpetkov@abv.bg
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 162A, гр. София