РЕЦИКЛИРАНЕ НА КОРМИЛНА РЕЙКА

РЕЦИКЛИРАНЕ НА КОРМИЛНА РЕЙКА

Хидравличната кормилна рейка представлява доста скъпа част, което е причината нейното рециклиране да е наложително.

В страната ни се извършва специализиран ремонт и рециклиране на хидравличните рейки. Това се извършва с гаранция, а самата процедура включва подмяна на уплътнителните втулки, както и семеринги и лагери и последващо тестване на хидравличната система при високо налягане.

Ако е нужно, извършва се и шлайфане на елементи от кормилната рейка, които са износени.

Нужни действия

Автосервиз Петков предлага на клиентите си пълен преглед и диагноза, а след това, според установеното, ремонт или рециклиране и гаранция за качествено извършване на услугата по хидравличната система на автомобила ви.

Разполагаме с богат опит в областта на рециклирането и на ремонта на механични и хидравлични кормилни рейки. Сериозно предимство е и богатата складова наличност от кормилни рейки и различни маслени помпи. Това намалява значително времето, за което проблемът ви ще е отстранен.

Възможни проблеми

 

Проблемите могат да са от различно естество.  Могат да произлизат например от механичната рейка. Електрохидравлична помпа също може да е повредена. Възможно е да има повреда в хидравличната рейка, секторната кутия или по ходова част. Кормилният прът и карето също трябва да бъдат повредени. Обърнете внимание дали има теч на масло или необходимост от замяна или ремонт на маслените магистрали.

В основата на рециклирането или ремонтирането на една кормилна система стои наличието на металообработващи машини. Нужни са солидни познания в областта на сплави от хидравлични машини и пластмаса. Разполагаме с всички необходими за целта инструменти.

Ремонт/рециклиране на една хидравлична рейка

Основните процеси при рециклирането на една хидравлична рейка започват с основен преглед. Следва диагностика. Процедурата продължава с предлагане на подходящо решение на проблема. Демонтират се дефектните детайли и протича ремонтът. Контролира се качеството, като това се осъществява с помощта на хидравлична станция. Следва монтажът на ремонтираните детайли. Ремонтът в автосервиз Петков винаги завършва с качествено извършена работа.

Денонощен столичен сервиз Петков предлага на клиентите си услугата рециклиране на хидравлична кормилна рейка. На нас може да разчитате и за редица други услуги, сред които смяна на масло и смяна на амортисьори.

Сервизни Услуги
Контакти
servizpetkov@abv.bg
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 162A, гр. София