Смяна на виско съединител

СМЯНА НА ВИСКО СЪЕДИНИТЕЛ

Така наречената високо перка е предназначена за охлаждане на двигателя. Тя се състои от перка и високо съединител, за които ще пишем по-долу в тази статия. Високо съединителят е механичен и се намира в непосредствена близост до водния радиатор. Той се влияе от температурата на радиатора, а управлението му зависи от специални биметална пластина.

До какво води повредата на високо съединител?

Повредите във високо съединителя са неприятни и водят до силен шум или прегряване на мотора. Възможни са явления, от сорта на вибрации в колата ви и силни шумове. При товарните автомобили е характерна загуба в мощността и непостоянни температури. Всички тези симптоми, са червената лампичка, която ви подсказва, че трябва да смените високо перката. В противен случай, превозното средство може да претърпи доста сериозни щети.

Какви са признаците при перка, която не включва?

За да разпознаете първоначалните проблеми с високо съединител, е нужно да опознаете добре возилото, което управлявате. Другият вариант е да се допитате до специалист, който да прегледа колата, и да ви посочи конкретните причини за затрудненията ви. Но нека все пак споменем кои са най-честите признаци при перка, която не иска да включи в автомобила ви.

• Висока температура при работещ автомобил;

• Прегряване на двигателя;

• Необясними силни и дразнещи звуци от мотора;

• Губене на мощност;

• Постоянно сменящи се температури;

Ако имате един от горе посочените симптоми, то непременно потърсете мнението на специалист. Последният може да намерите в денонощен „Сервиз Петков”, който освен услуги в базата си, предоставя и възможност за транспортиране на колата ви до сервизните помещения, където ще бъде извършена диагностика на двигателя и възможност за смяна на високо перка.

Защо да ни дадете вот на доверие?

В наши дни съществуват много автосервизи, но малцина са тези, които могат да имат претенции, че извършват качествена работа, с която помагат на клиентите си. Ние предоставяме гъвкави възможности за компютърна диагностика на двигател, ремонти на двигател, смяна на високо съединител и редица други, които ще откриете в секция „Услуги” на нашия уебсайт. Ако се чудите кой ще Ви предостави топ цени и отлично свършена работа на най-високо равнище, то не се колебайте да се обърнете към „Сервиз Петков”, тъй като ние искаме да ви осигурим нещо повече от ремонт, а именно пълно спокойствие за Вас и возилото ви.