АВТОБОЯДЖИЙСТВО

В денонощен сервиз Петков предлагаме всякакви видове ремонти по вашия автомобил. В това число влизат и редица автобояджийски услуги, кратка информация за които можете да намерите в следващите редове:

Автотенекеджийски услуги

Висококвалифицираните ни майстори предлагат изчукване, а също и възстановяване или подмяна на отделни части от купето. Предлага се още изкърпване на корозирали части и тяхната подмяна. Можем да възстановим напълно леко катастрофирали автомобили. Предлагаме възстановяване дори на автомобили, които са катастрофирали по-тежко.

Автобояджийски услуги

 

В денонощен автосервиз Петков предлагаме и редица автобояджийски услуги. Можем да подготвим за целта и след това да боядисаме отделни части и детайли от вашия автомобил, които имат нужда от тази услуга. Освен това предлагаме и цялостно боядисване. Разполагаме с водни основи на боите, които са в пълно съответствие с европейските стандарти и предлагаме да извършим боядисването с тях. Можем също така да възстановим гланца на боята, както и да полираме автомобила.

Автобояджийска камера

 

Квалифицираните специалисти в сервиз Петков – гр. София предлагат и автобояджийска камера, като в това число се предлагат услугите боядисване на части и детайли и цялостно боядисване. В сферата на автобояджийството в денонощен сервиз Петков се предлагат всевъзможни услуги. Всички те се извършват от професионалисти и са с високо качество. Работим само с качествени материали и гарантираме качеството на всичко, извършено в нашия автосервиз. Заповядайте при нас, ако имате нужда от какъвто и да било автомобилен ремонт, включително и в сферата на автобояджийството.

Факт е, че тези услуги са повече свързани с външния вид на автомобила, отколкото с неговите качества. Външността обаче определено не е за подценяване. Тя създава първото впечатление все пак. Това важи, когато става дума за боядисване на отделни елементи или цялостно боядисване на автомобила. Все пак свежият цвят винаги ще бъде на мода, а ние предлагаме качествено боядисване с всевъзможни цветове и по различни методи.

Когато става дума за отстраняване на щети от катастрофи обаче, тогава нещата определено не са само козметични, особено когато става дума за по-тежки катастрофи. Те може и да се отразят на качеството на работа на автомобила.

Заповядайте в денонощен автосервиз Петков, където предлагаме автотенекеджийски услуги, автобояджийски услуги и автобояджийска камера.