Зареждане на електромобили на място

Зареждане на електромобили на място

Денонощен автосервиз Петков – гр. София предлага мобилно зареждане на електромобили. Ако сте закъсали някъде с електромобила си и не можете да продължите, обадете ни се! Ние ще дойдем на място и ще отстраним проблема, като го заредим, а вие спокойно ще може да продължите по пътя си. Каква е разликата между AC и DC зареждане?

AC зареждането се осъществява през компактни зарядни устройства, чиято мощност е 22 кВт, или съвсем рядко тя стига до 43 кВт. Другият тип – DC зарядни станции са значително по-големи и са с мощност до 350 кВт. Те зареждан доста по-бързо в сравнение с предишните. Разполагаме с възможност и с необходимите устройства да предоставим и двата вида зареждане. Днешните електромобили

В днешни дни на пазара вече се предлагат автомобили, които гарантират достатъчно дълъг пробег, който е в състояние да задоволи всекидневните ви нужди. Електромобилите предлагат едновременно и стил, и достатъчно широко пространство за придвижването на едно стандартно семейство. Цената за момента продължава да е по-висока в сравнение с тази на конвенционалните автомобили. След като обаче пресметнем далеч по-ниските експлоатационни разходи, съчетани с други предимства, тогава сметката напълно се изравнява. Къде да заредите електромобила си?

Доскоро това изглеждаше като един омагьосан кръг. Безспорен факт е, че достатъчно станции няма, тъй като за момента не се карат достатъчно електромобили, така че инвестиция в станция би било трудно да се изплати. Но пък от друга страна може да се приеме, че няма достатъчно електромобили, тъй като няма достатъчно на брой станции, където те да бъдат зареждани. Този проблем обаче вече не стои пред вас. Ако се наложи да заредите автомобила си някъде, където обаче няма условията това да бъде направено, всичко, което се изисква от вас, е да се свържете с някой от служителите на столичния денонощен автосервиз Петков. Където и да се намирате, ние ще се отзовем на повикването и ще се притечем на помощ, за да заредим електромобила ви. Тъй като сервиз Петков работи винаги, не се притеснявайте повече по кое време от денонощието ще имате нужда от услугите ни. Винаги сме на разположение и ще се отзовем на повикването ви моментално.