ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ

Денонощен Автосервиз ПЕТКОВ е с основна концепция – създаването на денонощен автосервиз в София за оказване на комплексна авто-помощ. Дейността му е ориентирана изключително към клиента – експресно и гаранционно обслужване на всички марки и типове автомобили с двигатели с вътрешно горене.

Денонощен Автосервиз ПЕТКОВ предлага цялостно сервизно обслужване на автомобили – леки, лекотоварни и товарни. Ние сме единственият автосервиз в София и страната, който разполага с напълно оборудвана сервизна база и работи денонощно – двадесет и четири часа в денонощието, седем дни в седмицата.

Сервиз ПЕТКОВ дава пълна шест месечна гаранция на всички ремонти, авточасти и консумативи. Разполагаме с екип от висококвалифицирани специалисти, като качеството на работа и ценообразуването са гарантирани от внедрения контрол по качество (Quality Management System).

В Денонощен aвтосервиз ПЕТКОВ Вие ще откриете надежден партньор, който предлага професионална грижа за Вашите автомобили. Ние предлагаме експресно и качествено обслужване, защото работим денонощно.

Сервизни Услуги
Контакти
servizpetkov@abv.bg
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 162A, гр. София
Обади се Към картата