Експресни ремонти

ЕКСПРЕСНИ РЕМОНТИ

Автосервиз Петков предлага експресен ремонт на автомобила Ви. Ще поправим проблема, независимо дали повредата се дължи на амортизация или е следствие от пътно-транспортно произшествие.

Нашият екип от професионалисти отстранява повреди както по двигателя и по ходовата част, така и такива, свързани с външния вид на автомобила. Освен това извършваме диагностика и поддръжка, както и тунинговане, и мобилни услуги.

В автосервиз Петков имаме готовност да обслужваме всякакви автомобили от всички марки и модели.

С какво разполагаме?

Сервизът разполага с отлично оборудвана база. Ние сме единственият денонощен сервиз не само на територията на столицата, но и на цялата страна. Това означава, че по всяко време сме на Ваше разположение, за да обслужваме колите с нужда от ремонт. Точно тук се крие част от възможността ни да действаме така експресно. Благодарение на това, че работим непрестанно, при нас не се образуват опашки и винаги сме готови да приемем следващия автомобил за диагностика или ремонт.

Екипът на сервиз Петков

В денонощен автосервиз Петков разполагаме с екип, изграден изцяло от професионални монтьори. Това е другата причина да действаме така експресно. Те просто разбират от работата си и знаят при какви обстоятелства какво точно трябва да направят.

Качество и професионализъм

В сервиз Петков работим не само бързо, но и изключително качествено. Благодарение на базата, техниката и монтьорите извършените ремонти винаги са с високо качество и професионализъм. Работим само с качествени материали и авточасти и това е още една причина да сме уверени в това, което правим.

Гарантирано качество

И защото знаем, че ремонтите при нас винаги се извършват качествено, даваме шест месеца гаранция за всичко по автомобила, което е извършено при нас. Ако през този период нещо се случи с ремонтираната част, ние поемаме пълна отговорност и отстраняваме щетите за наша сметка.

Бързината е важна!

 

Експресните ремонти, които извършваме, са още една причина да изберете да се погрижите за автомобила си точно в денонощен автосервиз Петков! Работим в максимално кратки срокове, а това е важно за повечето ни клиенти. Все пак автомобилът отдавна е част от ежедневието и за всеки е важно да разполага скоро с автомобила си. Почти всички ремонти могат да бъдат извършени в рамките на деня!

Сервизни Услуги
Covid-19 работно време

Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната Автосервиз Петков няма да обслужва клиентите си денонощно. През нощната смяна ще се

Електрозарядни станции за зареждане на електромобили

Столичния денонощен сервиз Петков, който се намира в гр. София, предлага на своите клиенти мобилно зареждане на електромобили. Освен това

Електрозарядни станции за зареждане на електромобили
Има ли полза от зимните гуми през зимата

Да, със сигурност има полза от зимните гуми през мразовития сезон, тъй като те спомагат за безопасното шофиране по пътищата.

Има ли полза от зимните гуми през зимата
5 съвета как да се грижим за автомобила

Редовната поддръжка на автомобила, ще ви помогне той да живее дълго, и да Ви бъде под ръка, когато се наложи.

5 съвета: как да се грижим за автомобила
НЕИЗПРАВНОСТ ПО ТРАНСМИСИЯТА НА АВТОМОБИЛА

Какви са симптомите за повреда на трансмисията?

НЕИЗПРАВНОСТ ПО ТРАНСМИСИЯТА НА АВТОМОБИЛА
Почистване на радиатор на парно

Как да защитим радиатора от замръсявания и да го поддържаме в изправност?

Почистване на радиатор на парно
Замъглени стъкла на автомобила

Какво да правите, ако прозорците на колата се изпотяват?

Замъглени стъкла на автомобила
Ремонт със собствени ръце

Кога се налага и как се сменят свещи?

Ремонт със собствени ръце
ЗАМЕСТВАЩ АВТОМОБИЛ

Какво означава “Заместващ автомобил”?

МОБИЛНА ДИАГНОСТИКА И СЕРВИЗ

Мобилната група на Сервиз Петков оказва спешна пътна помощ.

Мобилна диагностика и сервиз
Контакти
servizpetkov@abv.bg
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 162A, гр. София