Електрозарядни станции за зареждане на електромобили

Електрозарядни станции за зареждане на електромобили

Столичния денонощен сервиз Петков, който се намира в гр. София, предлага на своите клиенти мобилно зареждане на електромобили. Освен това изработва електрозарядни станции за зареждане на електромобили. Ако закъсате някъде с електромобила си, може да ни потърсите, ние ще дойдем и ще го заредим. Винаги може да се случи да не сте преценили точно за какъв пробег ще ви стигне електричеството. Понякога възникват неочаквани обстоятелства. Но ако разполагате с електрозарядна станция за зареждане на електромобила си, вероятността да попаднете в такава ситуация значително се понижава.

Видове електрозарядни станции

 

Съществуват два основни вида зареждане за електромобил. Едното от тях е AC зареждане. То се осъществява чрез компактни зарядни устройства с мощност е 22 кВт, каквито ние предлагаме. Другият тип зарядни – DC са станции със значително по-сериозна големина и са с по-голяма мощност, стигаща и до 350 кВт.

Къде да заредите електромобила си?

Доскоро това беше сериозен проблем, но този въпрос все по-малко притеснява потребителите на електромобили. Безспорен факт е, че достатъчно станции няма, тъй като за момента не се карат достатъчно електромобили, така че инвестиция в станция би било трудно да се изплати. Най-разумното в този случай би било да обмисляте добре кога сте заредили електромобила си и за какъв точно пробег ще ви е необходим.

За да зареждате електромобила си в домашни условия, разбира се, се нуждаете от електрозарядна станция за зареждане на електромобила. Най-добре е да разполагате и с резервно устройство за зареждане, тъй като никога не се знае кога първото ще откаже.

Ако искате да си поръчате резервна електрозарядна станция за зареждане на електромобила, може да го направите в денонощен автосервиз Петков. Същото може да направите и ако наличното ви зарядно се е повредило. Така ще имате необходимия уред, за да зареждате електромобила си в домашни условия. Добра идея е и да го носите в себе си при пътуване. Така при нужда ще можете да заредите отново.

Ако все пак, по някаква причина електромобилът ви остане без ток някъде и не можете да продължите пътя си, отново може да разчитате на служителите в денонощен сервиз Петков.

Сервизни Услуги
Covid-19 работно време

Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната Автосервиз Петков няма да обслужва клиентите си денонощно. През нощната смяна ще се

Има ли полза от зимните гуми през зимата

Да, със сигурност има полза от зимните гуми през мразовития сезон, тъй като те спомагат за безопасното шофиране по пътищата.

Има ли полза от зимните гуми през зимата
5 съвета как да се грижим за автомобила

Редовната поддръжка на автомобила, ще ви помогне той да живее дълго, и да Ви бъде под ръка, когато се наложи.

5 съвета: как да се грижим за автомобила
НЕИЗПРАВНОСТ ПО ТРАНСМИСИЯТА НА АВТОМОБИЛА

Какви са симптомите за повреда на трансмисията?

НЕИЗПРАВНОСТ ПО ТРАНСМИСИЯТА НА АВТОМОБИЛА
Почистване на радиатор на парно

Как да защитим радиатора от замръсявания и да го поддържаме в изправност?

Почистване на радиатор на парно
Замъглени стъкла на автомобила

Какво да правите, ако прозорците на колата се изпотяват?

Замъглени стъкла на автомобила
Ремонт със собствени ръце

Кога се налага и как се сменят свещи?

Ремонт със собствени ръце
ЗАМЕСТВАЩ АВТОМОБИЛ

Какво означава “Заместващ автомобил”?

ЕКСПРЕСНИ РЕМОНТИ

Сервиз Петков предлага експресни ремонтни дейности по автомобили.

Експресни ремонти
МОБИЛНА ДИАГНОСТИКА И СЕРВИЗ

Мобилната група на Сервиз Петков оказва спешна пътна помощ.

Мобилна диагностика и сервиз
Контакти
servizpetkov@abv.bg
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 162A, гр. София