Мобилна диагностика и сервиз

МОБИЛНА ДИАГНОСТИКА И СЕРВИЗ

Автосервиз Петков – гр. София предлага богат набор от услуги за автомобила – диагностика, поддръжка, ремонт… Освен това предлага и не дотам популярен начин за предоставяне на услугите. Разбира се, може да ни посетите на място в нашата база. Ако обаче това е невъзможно или – по някаква причина, неудобно за Вас, тогава може просто да ни повикате и ние ще дойдем на място.

Това специфично обслужване е възможно, защото разполагаме с оборудван автомобил, предназначен специално за оказване на мобилна диагностично-сервизна дейност.

Ние от сервиз Петков имаме готовност да окажем пътна помощ и да извършим всякакъв тип мобилна авторемонтна дейност. Ако имате нужда да Ви посетим на място, за да диагностицираме и поправим автомобила Ви, може да се свържете с нас денонощно, седем дни в седмицата, без почивен ден. За спокойствието си напътя разчитайте на нас!

Мобилната група разполага с пълното оборудване, нужно да извършва диагностика и доста широка гама от автомобилни ремонти на място.

Кога може да Ви потрябва мобилна диагностика и ремонт?

Ако сте на път, но автомобилът Ви се повреди и не можете да продължите, насреща идват услугите на денонощен сервиз Петков. В случай, че необичайно поведение на колата Ви кара да не смеете да продължите да шофирате, отново може да ни повикате. Винаги, когато Ви изненада сериозна повреда и състоянието на автомобила не позволява той да се придвижи до сервиза ни, мобилната ни група може да Ви посети.

Ако имате прекалено много работа и просто не успявате да отделите време да дойдете в автосервиза, обадете се и заявете желанието си да ползвате мобилните ни услуги.

Качество на мобилната работа на сервиз Петков

На място извършваме диагностика и широка гама от ремонтни дейности. Всички те са със същото високо качество, както когато са направени на място в сервиза. Това е така, защото обслужването и в двата случая се извършва от квалифицирани професионални монтьори. Винаги работим с точно необходимата качествена техника и резервни авточасти.

За ремонтите, извършени от мобилната група на денонощен сервиз Петков, също даваме 6 месеца гаранция, както и за направените в сервиза. Убедени сме в способностите си и качествената си работа, потърсете ни, за да се уверите и Вие!

Сервизни Услуги
Covid-19 работно време

Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната Автосервиз Петков няма да обслужва клиентите си денонощно. През нощната смяна ще се

Диагностика на електрически усилвател на волана

Електрическият усилвател на волана е удобна технология, която постепенно успява да измести хидравликата заради своите предимства и се използва масово

Диагностика на електрически усилвател на волана
Електрозарядни станции за зареждане на електромобили

Столичния денонощен сервиз Петков, който се намира в гр. София, предлага на своите клиенти мобилно зареждане на електромобили. Освен това

Електрозарядни станции за зареждане на електромобили
Има ли полза от зимните гуми през зимата

Да, със сигурност има полза от зимните гуми през мразовития сезон, тъй като те спомагат за безопасното шофиране по пътищата.

Има ли полза от зимните гуми през зимата
5 съвета как да се грижим за автомобила

Редовната поддръжка на автомобила, ще ви помогне той да живее дълго, и да Ви бъде под ръка, когато се наложи.

5 съвета: как да се грижим за автомобила
НЕИЗПРАВНОСТ ПО ТРАНСМИСИЯТА НА АВТОМОБИЛА

Какви са симптомите за повреда на трансмисията?

НЕИЗПРАВНОСТ ПО ТРАНСМИСИЯТА НА АВТОМОБИЛА
Почистване на радиатор на парно

Как да защитим радиатора от замръсявания и да го поддържаме в изправност?

Почистване на радиатор на парно
Замъглени стъкла на автомобила

Какво да правите, ако прозорците на колата се изпотяват?

Замъглени стъкла на автомобила
Ремонт със собствени ръце

Кога се налага и как се сменят свещи?

Ремонт със собствени ръце
ЗАМЕСТВАЩ АВТОМОБИЛ

Какво означава “Заместващ автомобил”?

Контакти
servizpetkov@abv.bg
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 162A, гр. София