Пълна сервизна история

ПЪЛНА СЕРВИЗНА ИСТОРИЯ

Автомобилът е важен за съвременния човек. Без него много от ежедневните дейности може да бъдат затруднени – ходенето на работа, пазаруването, срещите, карането и прибирането на децата на училище или детска градина… Не за всички дестинации можем  да разчитаме на градския транспорт, такситата излизат много скъпо, а не може да ангажираме приятели до безкрайност, за да ни карат.

За да ни служи вярно автомобилът ни, трябва да се грижим за него. Трябва да го поддържаме и да правим редовна диагностика, за да може той да функционира правилно и да не ни изостави на пътя някой ден…

За да сте максимално наясно със състоянието на автомобила си, добре е да следите постоянно състоянието му. Хубаво е да знаете какво е извършвано по колата и кога. Това обаче понякога е трудна задача, човек просто забравя понякога.

Когато отидете за ремонт в сервиз, най-добро обслужване ще получите, ако може да дадете информация кога какво е ремонтирано.

За да Ви улесним, в денонощен сервиз Петков предлагаме уникална услуга, която същевременно е изключително полезна.

Регистрация на диагностицираните повреди

Благодарение на специализираната система за управление на качеството в нашия сервиз се регистрират абсолютно всички диагностицирани повреди, както и извършените ремонти. Регистрация се прави и на подмяната на резервни части, на пробега на автомобила и на точното време на събитието.

Ползи от регистрацията на повредите

 

В денонощен сервиз Петков ние се грижим за Вашия автомобил. Защото държим на качеството, правим всичко възможно то да е на най-високо ниво. Регистрацията на диагностицираните повреди е изключителен помощник в стремежа ни към качество.

По всяко време може да проверите какви дейности са извършени по автомобила Ви в нашия автосервиз. Всичко ще бъде изрядно записано така, че да послужи при нужда.

Денонощен сервиз Петков – град София предлага диагностика, поддръжка и ремонти на всякакви автомобили. За максимално удобство предлагаме и възможността за мобилно обслужване на подходящото, избрано от Вас място.

За най-подробни познания за това какво вече е правено по автомобила, правим и регистрация на диагностицираните повреди. Така при следващи прегледи на колата или нужда от поправки, монтьорите и Вие самите ще сте наясно с всичко, извършвано по-рано.

Сервизни Услуги
Covid-19 работно време

Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната Автосервиз Петков няма да обслужва клиентите си денонощно. През нощната смяна ще се

Електрозарядни станции за зареждане на електромобили

Столичния денонощен сервиз Петков, който се намира в гр. София, предлага на своите клиенти мобилно зареждане на електромобили. Освен това

Електрозарядни станции за зареждане на електромобили
Има ли полза от зимните гуми през зимата

Да, със сигурност има полза от зимните гуми през мразовития сезон, тъй като те спомагат за безопасното шофиране по пътищата.

Има ли полза от зимните гуми през зимата
5 съвета как да се грижим за автомобила

Редовната поддръжка на автомобила, ще ви помогне той да живее дълго, и да Ви бъде под ръка, когато се наложи.

5 съвета: как да се грижим за автомобила
НЕИЗПРАВНОСТ ПО ТРАНСМИСИЯТА НА АВТОМОБИЛА

Какви са симптомите за повреда на трансмисията?

НЕИЗПРАВНОСТ ПО ТРАНСМИСИЯТА НА АВТОМОБИЛА
Почистване на радиатор на парно

Как да защитим радиатора от замръсявания и да го поддържаме в изправност?

Почистване на радиатор на парно
Замъглени стъкла на автомобила

Какво да правите, ако прозорците на колата се изпотяват?

Замъглени стъкла на автомобила
Ремонт със собствени ръце

Кога се налага и как се сменят свещи?

Ремонт със собствени ръце
ЗАМЕСТВАЩ АВТОМОБИЛ

Какво означава “Заместващ автомобил”?

ЕКСПРЕСНИ РЕМОНТИ

Сервиз Петков предлага експресни ремонтни дейности по автомобили.

Експресни ремонти
Контакти
servizpetkov@abv.bg
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 162A, гр. София