ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ

ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ

Денонощен автосервиз Петков се намира в град София и работи по всяко време, без почивен ден. Основната му концепция е да е на разположение на клиентите постоянно, като предлага професионални качествени автомобилни ремонти, поддръжка или диагностика. Замисълът при създаването е да се изгради денонощен автосервиз в столицата за оказване на комплексна помощ в сферата на автомобилите. Дейността на сервиз Петков е ориентирана абсолютно и изцяло към клиента. Предлагаме гаранционно и експресно обслужване за всички марки и за всички типове автомобили, работещи с двигатели с вътрешно горене.

Предлагани услуги

Предлагаме диагностика, всички видове стандартни автомобилни ремонти, както и такива, които изискват специфично оборудване. Предлагаме и услуги, свързани с тунинговане на автомобила. Предлагаме също така най-съвременни услуги като зареждане на електромобили на място или машинно почистване на двигател.

В денонощен автосервиз Петков предлагаме компетентно цялостно сервизно обслужване на автомобили, в това число – на леки, на лекотоварни, както и на товарни. Нашият автосервиз е единственият не само в София, но и на територията на страната, който разполага с изцяло оборудвана сервизна база и в същото време работи денонощно. Ние сме на разположение на клиентите двадесет и четири часа от денонощието, във всеки ден от седмицата.

Работа с гарантирано качество

Ние сме напълно убедени в качеството на това, което предлагаме и вършим. За да бъдете сигурни и вие в нас, от сервиз Петков даваме пълна, цялостна гаранция за срок от шест месеца. Това се отнася за всички ремонти, за авточастите и консумативите, които използваме.

Сервизът разполага не само с добра база и необходимото оборудване, а и с екип, изграден изцяло от висококвалифицирани специалисти, а качеството на ремонтната работа и коректността при ценообразуването са гарантирани чрез внедрения контрол по качество (по-познат и като Quality Management System).

В лицето на денонощен aвтосервиз Петков вие и автомобилът ви ще откриете напълно надежден партньор, който ще предложи професионална грижа за неговата изправност. Ние предлагаме качествено и експресно обслужване, защото работим денонощно само с качествени авточасти и професионална техника, която е в ръцете на истински професионалисти.

Заповядайте при нас, за да диагностицираме проблема на вашата кола и да ви предложим най-добрия вариант за неговото отстраняване. Към автомобилните проблеми подхождаме професионално и отговорно.

Сервизни Услуги
Covid-19 работно време

Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната Автосервиз Петков няма да обслужва клиентите си денонощно. През нощната смяна ще се

Електрозарядни станции за зареждане на електромобили

Столичния денонощен сервиз Петков, който се намира в гр. София, предлага на своите клиенти мобилно зареждане на електромобили. Освен това

Електрозарядни станции за зареждане на електромобили
Има ли полза от зимните гуми през зимата

Да, със сигурност има полза от зимните гуми през мразовития сезон, тъй като те спомагат за безопасното шофиране по пътищата.

Има ли полза от зимните гуми през зимата
5 съвета как да се грижим за автомобила

Редовната поддръжка на автомобила, ще ви помогне той да живее дълго, и да Ви бъде под ръка, когато се наложи.

5 съвета: как да се грижим за автомобила
НЕИЗПРАВНОСТ ПО ТРАНСМИСИЯТА НА АВТОМОБИЛА

Какви са симптомите за повреда на трансмисията?

НЕИЗПРАВНОСТ ПО ТРАНСМИСИЯТА НА АВТОМОБИЛА
Почистване на радиатор на парно

Как да защитим радиатора от замръсявания и да го поддържаме в изправност?

Почистване на радиатор на парно
Замъглени стъкла на автомобила

Какво да правите, ако прозорците на колата се изпотяват?

Замъглени стъкла на автомобила
Ремонт със собствени ръце

Кога се налага и как се сменят свещи?

Ремонт със собствени ръце
ЗАМЕСТВАЩ АВТОМОБИЛ

Какво означава “Заместващ автомобил”?

ЕКСПРЕСНИ РЕМОНТИ

Сервиз Петков предлага експресни ремонтни дейности по автомобили.

Експресни ремонти
Контакти
servizpetkov@abv.bg
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 162A, гр. София