Мобилен сервиз за гуми

МОБИЛЕН СЕРВИЗ ЗА ГУМИ

ВАЖНО!!!

За времето на извънредното положение в България автосервиз Петков преустановява дейноста си на мобилен сервиз за гуми. Всички услуги свързани с гумите на вашия автомобил може да получите в сервиза.

В денонощен сервиз Петков разполагаме с редица модерни, съвременни технологии. Екипът ни е изграден изцяло от професионалисти. Монтьорите са в състояние да извършат всеки един ремонт, за който възникне необходимост. Базата ни е подходяща и отлично оборудвана. Всичко това е предпоставка за качественото, професионално обслужване, което предлагаме.

Тъй като сме сигурни в това, което правим, даваме 6 месеца гаранция за всеки един от ремонтите, които извършваме, както и за авточастите, които използваме.

Видове услуги

 

В автосервиз Петков предлагаме всякакви услуги за всички видове автомобили. Правим диагностика, смяна и ремонт, тунинг и различни видове подобрения и въобще – всичко, от което може да се нуждае една кола.

Ако имате нужда от автомобилен ремонт, заповядайте в нашата база. Но има моменти, в които повредата ни сварва съвсем неочаквано, по време на път например. Неочакваните проблеми обикновено възникват най-често с гумите. Те са силно експлоатирани, в постоянна употреба, в триене с настилката и поемат удари от дупки и всякакви неравности.

Така по време на пътуване може да се спука гума на автомобила Ви – било то от прекомерно износване или от пробождане от нещо.

Понякога се случва и да открием гумата спукана на сутринта, на мястото, където сме паркирали.

При някои дребни повреди е възможно да шофирате, за да откарате колата до сервиз. Ако имате спукана гума обаче, тогава това е невъзможно. Тя трябва да бъде сменена на място.

Понякога смяната на гума се налага и по други поводи – например смяна на летните със зимни гуми и обратното. Каквато и да е Вашата причина да имате нужда от смяна на гума на автомобила, ако не сте уверен, че можете да я извършите сами или не разполагате с необходимите инструменти или пък с гума, тогава решението е само едно – обадете се на сервиз Петков.

Мобилна смяна на гуми

 

Автосервиз Петков предлага мобилна смяна на гуми. Само ни позвънете и ние ще дойдем на посоченото от Вас място. Разчитайте на нас винаги, когато нуждата от смяна на гума се появи най-неочаквано и ви изненада или ако просто не Ви се чака пред сервизи.

Край на досадното чакане с часове пред автосервизите, ние ще дойдем при Вас!