СМЯНА НА ВОДЕН РАДИАТОР

СМЯНА НА ВОДЕН РАДИАТОР

Водният радиатор представлява основен компонент, част от охладителната система на колата. Има отговорната задача да служи за охлаждането на температурата на автомобилите с двигатели с вътрешно горене.

В наши дни питите на по-голямата част от автомобилните радиатори са направени от алуминий. Неговият корпус е пластмасов. Това значи, че с постепенното стареене на материалите неговото спукване става възможно.

При част от различните марки коли казанчето, което съдържа охладителна течност е прикрепено към самия радиатор.

Какво се прави, ако възникне проблем?

В случай на смяна на водния радиатор се прави проверка, тества се и се обезвъздушава охладителната система на колата.

Важно е да гарантирате комфорт и трябва да го направите както за вас, така и за пътуващите заедно с шофьора в автомобила, е нужно да поддържате охлаждането, както и отоплението в абсолютно изправно състояние. Обаче охлаждането наистина е особено важно както за доброто състояние на двигателя, така и за устройството на колата. Точно заради това служат и водните радиатори. Те охлаждат двигателя и го пазят от прегряване.

В случай, че такъв радиатор бъде повреден или пък е наличен теч в системата, изключително важно е такава повреда бързо да бъде отстранена, за да не възникнат и други вторични, доста сериозни проблеми.

Ние в денонощен автосервиз Петков предлагаме ремонт на вашия автомобил, който винаги е с най-високо качество. Освен това предоставяме услугите си и на конкурентна цена. Чрез нашия екип от монтьори бързо и лесно ще можем да намерим необходимия воден радиатор за ремонтиране на охладителната система на колата ви.

Работим по всяко време на денонощието и сме на ваше разположение, за да отстраним всякакви възникнали има неизправности по автомобила ви. Ако не сте наясно дали със сигурност е налична повреда, но подозирате, че нещо не е  наред, не подценявайте възможността да сте прави. Даже и без задълбочени технически, шофьорите обикновено привикват към вибрацията и звука на автомобила. Така че щом звучи различно – по всяка вероятност проблем наистина има.

Ние ще установим източника на проблема и ще го поправим веднага. В денонощен сервиз Петков – гр. София работим бързо, прецизно и качествено.Това е така благодарение на екипа и професионалното оборудване. Ако водния радиатор на автомобила ви се нуждае от ремонт или смяна, не се колебайте да ни се доверите.

Сервизни Услуги
Контакти
servizpetkov@abv.bg
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 162A, гр. София