СМЯНА НА ВЕНТИЛАТОР

ЧИСТА ОХЛАДИТЕЛНА СИСТЕМА

Да поддържате охладителната система чиста и в пълна изправност е изключително важно за безаварийната работа на двигателя.

Доста често се случва охладителната система на някои от по-старите коли да е много замърсена. Наличността на утайки в охладителната и в отоплителната система реализират бариери при обмен на топлината и блокират вентилите на термостата и на регулиращите механизми.

От своя страна това може да доведе до прегряване. Ако температурите на двигателя са прекалено високи, те го принуждават да работи на неикономичен режим, като дава висок разход на гориво. Освен това така работи с високо износване и под завишен риск от настъпване на повреди.

Защо е важна чистотата на охладителната система?

 

За да работи максимално добре, охладителната система трябва да се поддържа не само технически изправна, но и чиста. Процедурата, с която се извършва тази поддръжка на чистотата, се нарича промиване. Тя се извършва в специални сервизни условия и удължава живота на охладителната система като цяло.

Неизправност в охладителната система може да причини скъпоструващи щети или да ви изправи пред изключително неприятни ситуации, затова най-добре е да прилагате редовно промиването не само при установена сериозна нужда, но и като превенция. Това ще ви спести неприятности  и пари.

Защо да изберете сервиз Петков?

 

В денонощен сервиз Петков предлагаме прецизното извършване на процедурата промиване на охладителни системи. Това е приложимо действие за всички марки автомобили.

Автосервиз Петков работи денонощно, така че по което и да било време да настъпи нуждата от някакъв вид ремонт, ние сме насреща. Извършваме ремонтите коректно, бързо и качествено.

Високото качество на предлаганите от нас услуги са комплексен резултат от важните неща, с които разполагаме. Най-важното е, че имаме екип, изграден изцяло от квалифицирани професионалисти. Имаме и добре оборудвана база, където да извършваме дейностите. Мястото е подходящо и като терен, и като местоположение, а и разполагаме с необходимата техника за извършването на всичко, което предлагаме.

Ако колата ви се нуждае от ремонт, не се колебайте да изберете денонощен сервиз Петков. Същото се отнася и ако сте решили да съхранявате чистотата на охладителната система. Ние ще я промием прецизно и качествено, така че заповядайте при нас.

Сервизни Услуги
Контакти
servizpetkov@abv.bg
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 162A, гр. София