ЕЛЕКТРОМОТОР НА АВТОМОБИЛ

ЕЛЕКТРОМОТОР НА АВТОМОБИЛ

Електромоторът на парното автомобила при повечето марки и модели обикновено се намира зад арматурното табло. Мястото всъщност е доста неудобно, когато се наложи демонтаж на тази част.

Когато се наложи смяна на моторче, въпреки че звучи като нещо дребно, в някой случаи може да изисква цялостния демонтаж на таблото. Понякога се налага и разкачването на голям брой кабели и на щипки, разположени по инсталацията на ремонтирания автомобил.

Важност на частта

 

Електромоторът е много важна част от автомобила ви. Ако искате колата ви да функционира правилно, трябва да обръщате внимание на всеки детайл. Ако електромоторът ви е сериозно повреден, това означава, че автомобилът ви въобще няма да работи. Ако обаче има някаква дребна повреда, той ще е в състояние да работи. При всички положения обаче ще има някаква индикация за това, че нещо не е наред. Индикацията най-често ще представлява специфичен шум. Ако забележите нещо нередно, дори и да не сте сигурни какво точно е, най-добре е веднага да посетите сервиз. Ако дойдете при нас в денонощен автосервиз  Петков, ние с прецизност, бързина и професионализъм ще отремонтираме възникналата повреда. Занимаваме се с ремонт на електромотори и всичко останало по колата.

Специфика на процедурата

 

Процедурата по смяна на електромотора е много специфична и е най-добре тя да бъде извършена в автосервиз. Денонощен сервиз Петков – гр. София извършва тази услуга. Изискват се специални условия за работа по електромотора, с които ние разполагаме. Ще извършим ремонта по електромотора на автомобила ви бързо, качествено и прецизно. Заповядайте при нас!

Сервиз Петков работи денонощно, всеки ден от седмицата. Разполагаме с условия за всякакви ремонти по автомобил. Имаме също така нужния квалифициран персонал, инструменти и набор от резервни части. Всичко това гарантира, че каквито и ремонтни работи да се наложат по вашия автомобил, ние ще сме в състояние да ги извършим.

Ако имате колебания и не сте напълни сигурни кое точно в колата ви не е наред, ние ще го открием. При нас може да направим и профилактична диагностика на автомобила ви. Това е най-добрата превенция от възникването на тежки повреди. Ако отстранявате навреме по-дребните повреди, по-рядко ще се стига до по-съществени и ще удължите живота на автомобила си.

Сервизни Услуги
Контакти
servizpetkov@abv.bg
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 162A, гр. София