МАШИННО ПОЧИСТВАНЕ НА ДВИГАТЕЛИ

НОВА УСЛУГА В ДЕНОНОЩЕН СЕРВИЗ ПЕТКОВ: МАШИННО ПОЧИСТВАНЕ НА ДВИГАТЕЛИ

Най-новата услуга, която предлага денонощен сервиз Петков – гр. София е машинно водородно почистване на двигатели. То е щадящо и изключително полезно за вашия автомобил.

Водородното почистване е възможно, поради на най-новата от придобивките на автосервиз Петков – машина Pyre Hydrogen Engine Cleaning Machine от серия GR.

Тази машината ползва чист водород – със стойност почти 99, 99%. Такъв е получава, като се прилага най-съвременната технология чрез електролиза на дестилирана вода. Не е необходимо да се добавя катализатор. Благодарение на тази модерна машина се извършва цялостно почистване от въглеродни натрупвания.

Наличната висока активност на водородните йони и тяхната способност да спомагат за разлагането на натрупани вредни вещества, допринасят за почистването както на целия натрупан нагар, така също и на маслената утайка. Те премахват също така и образувалата се ръжда, намираща се в горивната камера и в изпускателната система.

Какво се случва след почистването с машината от серията GR?

 

Едно от най-важните неща, които се случват е, че се възстановява мощността на двигателя. При процедурата се почистват всички следи от нагар в горивната камера, в клапаните и се удължава периодът до нужда от ремонт и нов преглед.

Почиства се катализаторът, както и DPF филтърът за твърдите частици като последица от изгарянето в дизеловия двигател. Извършва се и почистване на сензорите и се удължава животът на кислородния сензор.

Мощността на двигателя напълно се възстановява.

Погрижете се за изправността на автомобила си, като се възползвате от новата услуга, предлагана в денонощен сервиз Петков – машинно почистване на двигатели. Така ще удължите периода, в който двигателят на колата ще работи безупречно. С извършването на процедурата по машинното почистване ремонтите ще са по-голяма рядкост, а нужда от голям ремонт може и направо да бъде избегната.

Заповядайте в столичния денонощен сервиз Петков, където разполагаме от скоро с чисто нова висококачествена специална машина за почистване на двигателя. Освен с машината, ние разполагаме и с достатъчно квалифициран персонал, който да извършва услугата.

Сервизът работи нон-стоп и може да ни посетите по всяко време, по което възникне нужда от ремонт, профилактика или диагностика. Ще установим проблема и ще го отстраним качествено и бързо.