Мобилни групи

Имате проблем с автомобила ?  Двигателят не запалва ?  Чувате лоши звуци ?  Установили сте течове ? Проблем със скоростната кутия ? Проблем с окачването ? Необходима Ви е смяна на акумулатора или смяна на гумите ? Компютърна диагностика и чистене на грешки? Това са само част от проблемите, на които ние сме готови да Ви предложим решение. Не е необходимо да обикаляте по сервизите, достатъчно е само да ни повикате на адрес и ние ще изпратим професионално обучен персонал с оборудван сервизен автомобил.
Денонощна пътна помощ: +359 879 202 072

Денонощна пътна помощ

При невъзможност да отстраним проблема на място разполагаме и с денонощна пътна помощ, с която ще ви придвижим до централата на Денонощен автосервиз Петков. Ако имате нужда само от пътна помощ не се колебайте, а позвънете на посочения телефон. На разположение сме 24 часа в денонощието.

Денонощен зареждане на електрически автомобил: +359 886 816 546

Зареждане електромобил

Най-новата услуга предлагана от автосервиз Петков е продиктувана от все по широкото използване на електрически автомобили. Ако сте водач на този тип превозно средство, има вероятност да не прецените възможностите и капацитета на батерията. Така Вие няма да можете да продължите пътуването. Точно в такава ситуация Ние сме насреща. Ще пристигнем на място и ще дозаредим батерията Ви за да можете да продължите напред.